A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Міжнародний день захисту дітей 2022

Дата: 02.06.2022 09:14
Кількість переглядів: 152

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста.


Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Адже саме в дітях ми бачимо здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та мали усі умови для всебічного розвитку. І наш святий обов’язок дорослих – зробити своїх дітей щасливими не тільки сьогодні, влаштувавши їм якесь свято, а завтра і завжди.
До Дня захисту дітей учні Хустського НВК №1 із задоволенням підготували яскраві малюнки, наповнені радістю та позитивом, долучилися до створення колажу, а вчителі провели тематичні заняття. Соціальний педагог опублікувала матеріали на загальношкільній платформі дистанційного навчання.
Діти - це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Нехай вони про війни і ворожнечу дізнаються тільки з книг і ніколи не побачать ці біди наяву. Нехай дітям завжди світить сонце яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі будуть для них сяяти мільйони красивих зірок.

Інформацію підготувала Тетеря Т.Ю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора