A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Останній дзвоник 2022

Дата: 16.06.2022 10:49
Кількість переглядів: 595

16 червня 2022 року на подвір’ї НВК пролунав дзвінок, який укотре сповістив про завершення  навчального року. Це особлива пора: у когось починається відпочинок, а у когось – зовсім нове життя. 


На жаль, останні роки принесли для шкільної спільноти  та українців загалом багато випробувань. Ми звикали до нового способу життя, у якому завжди присутні захисні медичні маски. Тепер розуміємо, що пандемія Covid-19 була не найважчим із випробувань. Повномасштабне вторгнення росії на нашу територію змінило життя кожного. Сьогодні твориться історія, про яку писатимуть у підручниках, а наші нащадки, читаючи її, можливо, не зможуть повірити, що всі ці звірства відбувалися насправді. Неможливо веселитися та радіти життю, коли у когось його забирають. Саме тому цьогоріч свято «Останній дзвоник» відбувалося ще у більш вужчому колі, ніж це було у попередні роки: брали участь тільки випускники початкової, базової та старшої ланки (4, 9 та 11 класи). Лінійка розпочалася з загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими у війні з росією. До слова були запрошені директор НВК Тетяна Демеш, класний керівник 11 класу Наталія Чопей, перша вчителька 11-класників Мар’яна Теслевич, а також випускники. 
Для учнів НВК педагогічний колектив підготував вітальне відео.
Маємо надію, що наступного року свято завершення навчального року ми будемо відзначати усією шкільною родиною, а найголовніше – у мирний час.
"І хто б там що кому не говорив, а згине зло і правда переможе!"©Ліна Костенко

Інформацію підготувала Дікі А.Р.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора