A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Будьмо добрими та толерантними людьми!

Дата: 21.11.2021 11:41
Кількість переглядів: 198

13 листопада відзначається Всесвітній день доброти, а 16 листопада - Міжнародний день толерантності. Добро та толерантність є взаємопов'язаними. 


Протягом тижня у Хустському навчально-виховному комплексі №1 проходили заходи, спрямовані на виховання в підростаючого покоління цих важливих рис.
Бібліотекар Лозінська О.Т. провела з учнями бесіди та організувала перегляд та обговорення тематичних мультфільмів. Також вона підібрала цікаві виховні завдання "Звертаємось ласкаво" та "Говоримо компліменти", які доводили, що бути доброю людиною є - це важливо, цікаво та класно.
Педагог-організатор Дікі А.Р. оформила тематичний інформаційний стенд "Толерантність - це...", який простими та зрозумілими словами пояснював значення даної риси людини. Також Дікі А.Р. та соціальний педагог Ньорба Л.І. провели виховне заняття про толерантність у 2 класі. Учні переглядали мультфільми, виконували цікаві практичні завдання. Крім того, Ньорба Л.І. підібрала матеріал (мультфільми, презентації, вікторини тощо) та провела заняття з учнями й інших класів, присвячені Всесвітньому дню доброти. 

Не залишились осторонь і класні керівники, які також провели заняття зі своїми вихованцями на тему добра та толерантності. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора