A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Методичний тиждень в початкових класах

Дата: 07.11.2018 14:13
Кількість переглядів: 112

Особливістю Нової української школи є, поміж іншого, організація такого освітнього середовища, що сприятиме вільному розвитку творчої особистості дитини. У Новій українській школі зростає частка проектної, командної, групової діяльності у педагогічному процесі.

Відповідно урізноманітнюються варіанти організації навчального простору в класі. Крім класичних варіантів, використовуються новітні, наприклад, мобільні робочі місця, які легко трансформувати для групової роботи.

Саме такі варіанти організації освітнього простору школярів спостерігали вчителі початкових класів на уроці української мови в 4 класі, який провела вчитель Дікі А.Р., та на занятті з розвитку мовлення в старшій дошкільній групі – вихователь Воринко В.П.

В освітньому середовищі Нової української школи є баланс між навчальними видами діяльності, ініційованими вчителем, та видами діяльності, ініційованими самими дітьми. Таке середовище забезпечує можливості дітям робити власний вибір, можливості для розвитку нових та удосконалення наявних практичних навичок, отримання нових знань, розвитку свого позитивного ставлення до інших.


За матеріалами Теслевич М.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора