A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Міський семінар учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури

Дата: 14.12.2018 14:35
Кількість переглядів: 121

12.12.2018 року на базі Хустського НВК №1 відбувся міський семінар учителів української мови та літератури, зарубіжної літератури на тему «Суть і шляхи формування предметних компетентностей у освітньому процесі сучасної школи на уроках словесності».

Під час семінару проведено відкриті уроки в 6 класі вчителем зарубіжної літератури Хмура С. Ю. на тему: «М. В. Гоголь «Ніч перед Різдвом». Народні традиції і звичаї у творі», а також в 7 класі вчителем української мови та літератури Грець Н. А. на тему: «Співає вже колядками зима». Тренувальні вправи з теми «Дієприкметник як особлива форма дієслова». Вчителі на своїх уроках показали високу майстерність, компетентністний підхід до викладання предмету.

Родзинкою семінару був позакласний захід «Літературні посиденьки» (інтерпретація творів української класичної та гумористичної літератури), який провела Тетеря Т. Ю. Переглянути матеріал можна за наступним посиланням "Літературні посиденьки".

Хмура С. Ю. презентувала проблемне питання семінару, де наголосила на основні предметні компетентності в освітньому процесі сучасної школи на уроках словесності.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора