A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Нова українська школа: європейська модель у Хустському НВК №1

Дата: 03.01.2019 14:58
Кількість переглядів: 164

Інший зміст освіти, методика навчання та освітнє середовище. Батькам не треба штудіювати уроки із дітьми, відміняється домашнє завдання та ніяких оцінок. Нове технічне забезпечення, сучасне обладнання та інтерактивні заняття. Нова українська школа.

Ми культивуємо увагу до особистості, повагу одне до одного, не зубріння, а думання, переймаємося знаннями і навичками, які потрібні не теоретично, для щоденного життя.

Одним із ефективних шляхів оновленого змісту і методів навчання у сучасній початковій школі є тематична інтеграція – процес зближення і поєднання різних навчальних предметів.

Різноманітні види діяльності тематичного інтеграційного навчання дають змогу позбавити учнів стомлюваності, таке навчання ознайомлює їх зі світом у всьому його різноманітті та цілісності, формує творче мислення.

Нова українська школа – це новий підхід до навчання дітей у молодших класах. Акцент робиться на вміннях, а не знаннях. Дітей навчаємо працювати в колективі й розуміти інших. Освіта спрямована на розвиток компетенцій. Діти вчаться шукати інформацію, вирішувати проблеми й ефективно комунікувати одне з одним.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора