A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2020»

Дата: 14.11.2019 15:07
Кількість переглядів: 199

Учитель року – щорічний всеукраїнський конкурс, що проводиться з метою стимулювання участі педагогів у процесах становлення та розвитку ефективної національної системи освіти та популяризації кращих і новітніх педагогічних практик. 

Учителі Хустського НВК №1 також взяли участь у першому (зональному) турі конкурсу: Дікі А.Р. продемонструвала свою майстерність у номінації «Початкова освіта», Молнар О.М. – у номінації «Історія» та Хмура С.Ю. – у номінації «Зарубіжна література».

8 листопада 2019 року на базі Хустської СШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.Волошина учасники виконували контрольні роботи, проходили конкурсні випробування «Методичний експромт» та «Методичний практикум». Методом жеребкування було визначено класи та теми уроків, які мають провести конкурсанти.

11 листопада 2019 року Дікі А.Р.  провела урок на базі Хустської СШ І-ІІІ ст. №1 ім. А.Волошина, а Молнар О.М. та Хмура С.Ю. – на базі Хустської гімназії-інтернат.

Учасники конкурсу показали високий рівень знань з теорії і методики викладання свого предмету, продемонстрували уміння залучати учнів до активної співпраці, доречно застосовуючи інтерактивні методики в освітньому процесі.

За результатами усіх випробувань зонального туру Дікі А.Р. посіла ІІ місце, набравши 106 балів зі 145 можливих, Молнар О.М. – ІІ місце, отримавши 123 бали зі 155 можливих, Хмура С.Ю. – ІІ місце, набравши 114 балів зі 155 можливих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора