A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 23.02.2020 16:55
Кількість переглядів: 119

Патріотизм-це одна із ланок людського характеру. Він подібно до любові, керує людською свідомістю, заставляючи робити великі і малі вчинки в ім'я своєї Батьківщини. Патріот живе у єдності зі своїм народом, адже життя народу стає його власним життям.


З метою вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні, 20.02.2020 р. у комплексі було проведено цикл заходів присвячених річниці революції Гідності і Пам'яті Героїв Небесної Сотні. Учні 10 класу декламували вірші, присвячені полеглим за свободу, запалили свічки пам'яті. На уроці історії в 9 класі переглянуто документальний фільм "Рейд. Сила нескорених", під час якого діти побачили реальні події, які відбулися на майдані. Класними керівниками проведені виховні години. Оформлено виставку плакатів та висловів, приурочених Героям Небесної Сотні. З учнями початкових класів педагог-організатор провела уроки - пам'яті, на якому були представлені матеріали з подій, що відбулися на майдані.
Ми не маємо права забути що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну. І найменше, що ми можемо зробити - це забезпечення того, щоб їх жертва не була марною та щоб подібне більше ніколи не повторилось.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора