A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Тиждень безпеки дорожнього руху 2022

Дата: 30.05.2022 17:20
Кількість переглядів: 58

З 23 по 29 травня в Хустському НВК №1 проведено Тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті. Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього
безпечного життя.

 

Автор малюнка - Роман Софія, учениця 6 класу

У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи:
- Класний керівник Галай З.В. провела з учнями 1 класу бесіду «Твій друг - дорожній рух. Діти переглянули відео та ознайомились з правилами дорожнього руху.

- Галай В.Ю. провів з учнями 9 класу виховну годину «Безпека на дорозі – безпека життя», метою якої було пригадати важливість дорожніх знаків, на які потрібно звернути особливу увагу, щоб бути в безпеці на дорогах.

- Учні 5 та 6 класів підготували малюнки на тему «Твій друг – безпечний рух!».
Профілактичні заходи продовжується.  Ми й надалі працюватимемо над тим , щоб  кожний маленький  громадянин усвідомив, що найцінніше, що має людина  – це життя, а  знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах  є запорукою  не тільки власної безпеки,а й безпеки всіх учасників дорожнього руху.

Інформацію підготувала Тетеря Т.Ю. (на основі інформації класних керівників)



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора