A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Вивчення німецької мови відкриває горизонти

Дата: 14.02.2020 19:08
Кількість переглядів: 172

Вивчення іноземної мови є актуальним у сучасному світі, це дає можливість вільно подорожувати країнами, розширювати свій світогляд, зав’язувати відносини в сферах науки та культури, бути конкурентоспроможним.
До речі, в повсякденному житті ми також вживаємо слова, які прийшли до нас з німецької мови, наприклад: ландшафт, шлагбаум, штраф, дах, цегла,бутерброд, краватка та багато інших.  

У школах проводяться тижні німецької мови з метою заохочення школярів до її вивчення, щоб виховувати інтерес до країни, поглиблювати знання, шукати нову інформацію та вміти її використовувати.
Протягом тижня учні 5-11 класів виготовляли вітальні листівки німецькою мовою до Дня закоханих, стінгазети з цікавою інформацією про Німеччину, підготували виступ «Ефективні правила для вивчення німецької мови», «Цікаві факти про німецьку мову та Німеччину», учні 8-9 класів брали участь  у вікторині «Чи знаємо ми Німеччину». Наприкінці тижня переможці та учасники ІХ Всеукраїнського конкурсу з німецької мови «Орлятко» були нагороджені сертифікатами та призами (І місце – 4 учнів, ІІ місце – 4 учнів, ІІІ – 4 учнів та двоє учасників).

Загалом, такі заходи підвищують мотивацію до вивчення мови та культури іншої країни. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора