A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Тиждень англійської мови

Дата: 23.12.2019 20:03
Кількість переглядів: 179

«Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина».
Йоганн Вольфганг фон Ґете

Вивчення англійської мови – процес складний, але цікавий і багатогранний. Оскільки її можна назвати «інтернаціональною», це є потребою часу. Вивчаючи англійську, ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
Метою проведення тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках іноземної, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочення учнів до роботи над собою; виховання інтересу до вивчення англійської.
Протягом тижня було проведено вікторину «The knowledge is the power”, змагання-подорож «ABC land”, урок-змагання «Master chef”, конкурс «Unscramble poems”, конкурс стінгазет; учні із задоволенням співали новорічно-різдвяні пісні та декламували вірші іноземною мовою. Крім того, учні прийняли участь в конкурсі з англійської мови “Greenwich”. Також було проведено конкурс малюнків “Thank you for being our heroes” до тижня пожежної безпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора