A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Заняття з ВПО

Учителі Хустського навчально-виховного комплексу №1 продовжують працювати з дітками, які тимчасово проживають у Кривському ЗЗСО.

10:50 13.05.2022

День Європи

День Європи — це свято Європейського Союзу, що відзначається з подачі міністра закордонних справ Франції Робера Шумана, який 9 травня 1950 року звернувся до лідерів європейських країн з пропозицією почати процес об’єднання Європи. Це день, коли всі європейці вшановують загальні цінності: волю слова, демократію, незалежність, рівність.

20:26 11.05.2022

Всесвітній день Червоного Хреста

8 травня у всьому світі відзначається Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. У цей день ми вшановуємо силу і міць всесвітньої гуманітарної мережі Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, широке охоплення її діяльності, а також зусилля наших волонтерів, діючи під єдиним девізом – «Повсюди для всіх». У всіх куточках планети Міжнародний Рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця здійснює свою діяльність, щоб у цей складний час для України допомогти кожній людині. Ведеться низка різноманітних видів діяльності – від забезпечення потреб тих, хто постраждав внаслідок лих і ситуацій збройного конфлікту, до надання допомоги жителям міст і важкодоступних областей, а також захисту інтересів найбільш уразливих груп населення. 

20:29 09.05.2022

Листи для українських захисників

У цей складний для нашої країни час, багато наших земляків – мужніх і відважних воїнів, захищають нашу рідну землю, боронять наш спокій, оберігають наші кордони.

19:30 07.05.2022

Малюнки для воїнів

Щоб підняти бойовий дух українським військовим, учні Хустського НВК №1 намалювали для них свої малюнки. Написали щирі та зворушливі слова про те, що вони вірять у перемогу, вболівають і хвилюються, аби захисники повернулися додому живими. 

20:48 05.05.2022

Заняття з ВПО «Український оберіг»

Обереги – наші прадавні добрі символи-захисники, знаки віри у вище заступництво. Одяг, взуття та прикраси виконували не лише практичну, але й не менш важливу символічну роль. У давніх віруваннях обереговим елементам надавали особливого значення. Зокрема це стосувалося прикрас, оздоблень і вишивки. Щоб захиститись від стороннього "злого (недоброго) ока", позбутись "нечистої сили", навіювань і всіляких хвороб та напастей, людина убезпечувалася обереговими елементами.

20:37 05.05.2022

День пам'яті Чорнобильської трагедії

26 квітня 1986 року сталася одна з найбільших техногенних катастроф - аварія на ЧАЕС. Тисячі ліквідаторів ціною власного життя рятували світ від смертельного випромінювання.

18:52 26.04.2022

Вітання з Великоднем

Шановні учні, батьки, вчителі та гості нашого сайту! Учні Хустського НВК №1 вітають усіх із Великоднем! Нехай живуть у ваших серцях віра в майбутнє, світла надія та любов до життя!

09:55 24.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора