A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

Я називаю хліб святим…

Хліб здавна вважався символом святості, символом радості, щастя, здоров’я та багатства. Із хлібом зустрічають новонароджене дитя, із хлібом одружують молодих, із хлібом зустрічають дорогих гостей, з хлібом входять вперше в новий дім. А праця хлібороба була, є і буде найблагословеннішою віками і найпочеснішою, бо жити і працювати на землі – це творити людям добро, нести мир та щастя. Хліб один з найпопулярніших продуктів у світі, без якого не обходиться жоден день нашого життя. Тому не дивно, що у нього є і своє свято – Всесвітній день хліба, яке відзначають щорічно 16 жовтня. Саме цього дня в 4 класі пройшла година спілкування "Я називаю хліб святим…".

15:36 19.10.2023

Всесвітній день здорового харчування

Щорічно 16 жовтня у понад 50 країнах світу відзначається «Всесвітній день здорового харчування». Метою цього дня є звернення суспільства до проблем харчування. Потрібно ознайомити учнів початкових класів із значенням і важливістю харчування для здоров'я людини, значенням і роллю вітамінів для розвитку дитячого організму. Виховувати бажання дотримуватись правил правильного харчування і дбати про власне здоров'я.

10:39 18.10.2023

Благодійний ярмарок

12 жовтня в Хустському НВК №1 проходив благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. На ярмарку можна було придбати різноманітну домашню випічку, солодощі, фрукти та інші смаколики.

11:28 16.10.2023

День ментального здоров’я

День психічного здоров’я або ментального здоров’я у світі та в Україні відзначається щороку 10 жовтня. Свято покликане звернути увагу на проблеми, пов’язані з психічним станом людини та підтримки людей з подібними захворюваннями. Ментальне здоров’я є важливою складовою психофізичного розвитку учнів.

17:30 12.10.2023

Всесвітній день захисту тварин

4 жовтня щорічно відзначають Всесвітній день захисту тварин. Цей день об’єднує людей у турботі та піклуванні про тваринний світ. Тому саме цього дня в школах нашої країни проходить Всеукраїнський урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення до чотирилапих!

22:53 08.10.2023

Як стати супергероєм?

З метою просвітницької роботи до Всесвітнього дня боротьби з інсультом лікар-невропатолог КНП «Хустська ЦЛ ім..О.Віцинського» Шпак Тетяна Михайлівна, учасниця української організації «УТІМ», провела з учнями захід «Як стати супергероєм?», під час якого розповіла здобувачам освіти про інсульт та його симптоми.

18:44 08.10.2023

Чарівне кресало

05 жовтня 2023 року учні Хустського НВК №1 чудово провели час в театрі переглядаючи захоплюючу виставу «Чарівне кресало» за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена.

20:23 05.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора