A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Н А К А З № 13 від 16 березня 2020 року   

Дата: 16.03.2020 09:38
Кількість переглядів: 193

Хустський навчально-виховний комплекс № 1

 

Н А К А З

 

16 березня 2020 року                                                                                             № 13

 

Про запобігання поширенню в НВК № 1

коронавірусу COVID-19

 

На виконання наказу МОН № 406 від 16.03.2020 р.            

Н А К А З У Ю :

 

1. З метою недопущення занесення і поширення 2019-nCoV ввести в НВК № 1 з 12 березня 2020 року обмежувальні заходи:

    1.1. Призупинити з 12 березня по 03 квітня 2020 року навчально-виховний процес                         в 1-11 класах та дошкільних групах НВК № 1.

    1.2. Дія даного наказу продовжується або зупиняється відповідно до подальших прийнятих рішень КМУ, МОН про продовження або припинення карантину.

2. Заступникам директора Демеш Т.В., Тетеря Т.Ю., Кочіш О.І. скасувати, перенести проведення різних заходів, які були заплановані в плані НВК на цей період.

3. Медсестрі Вучкан О.М., класним керівникам організувати інформування учнів та співробітників НВК № 1 щодо заходів запобігання поширення хвороби, проявів хвороби та дій у випадку захворювання та розміщення відповідної інформації на сайті (https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov).

4. Заступникам директора Демеш Т.В., Кочіш О.І. забезпечити виконання освітніх програм НВК та розробку заходів вчителями, вихователями щодо забезпечення проведення навчальних занять за допомогою дистанційних технологій, що не передбачає відвідування НВК учнями та дошкільнятами та у виняткових випадках шляхом ущільнення графіку освітнього процесу.

5. Заступнику директора Демеш Т.В.:

    5.1. Забезпечити виконання педагогічними працівниками НВК іншої роботи (організаційно-педагогічної, методичної, тощо) шляхом розроблення індивідуальних планів професійного розвитку (підвищення кваліфікації, самоосвіти тощо) відповідно до річного плану роботи НВК та розкладу уроків.

    5.2. Відтермінувати проведення атестації працівників НВК № 1 та проведення засідання шкільної атестаційної комісії до закінчення карантину (провести засідання атестаційної комісії відповідно до наказу МОН дистанційно).

    5.3. Повідомити  педпрацівників про перенесення заповнення шкільної документації, зокрема, класних журналів на час закінчення карантину.

6. Заступникам директора Демеш Т.В., Кочіш О.І. перевести самоосвіту та підвищення кваліфікації педагогічного колективу в режим онлайн.

7. Педпрацівникам узгодити з батьками та учнями в якій формі учні подаватимуть виконані завдання, як вчитель їх перевірятиме і як буде оцінювати.

     7.1. Учнів, у яких немає змоги користуватись інтернет-зв’язком  забезпечити класичними стандартними завданнями з підручників, роздатковими матеріалами і домовитися про фактичний час передачі виконаних завдань чи їх отримання.

  8. Завгоспу Сидор Н.М. організувати, а медсестрі Вучкан О.М. постійно контролювати роботу прибиральників приміщень, помічників вихователя дошкільних груп, працівників кухні, іншого технічного персоналу НВК № 1 по проведення дезінфікуючими засобами робочих місць, підлог, приміщень НВК та систематичному їх провітрюванню.

9. Запровадити в НВК гнучкий (дистанційний) режим роботи працівників відповідно до методичних рекомендацій (наказ МПтаСП України від 04.10.2006 № 359) (додатки 1, 2, 3).

10. Завгоспу Сидор Н.М. провести комплекс робіт щодо підтримання функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій, а також необхідного температурного режиму в приміщеннях НВК та дотримуватись режиму максимальної економії енергоносіїв.

11. Дирекції НВК забезпечити режим підвищеної готовності підсистеми навчання учнів та працівників діям у надзвичайних ситуаціях єдиної державної системи цивільного захисту.

12. Медсестрі Вучкан О. ввести в дію виконання комплексного плану  профілактичних, протиепідеміологічних заходів щодо попередження масового розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом і гострих респіраторних інфекцій серед працівників, учнів, дошкільнят НВК № 1.

13. Дирекції забезпечити організацію роботи з працівниками НВК № 1 по мірі можливості в режимі реального часу через Інтернет.

14. Про хід виконання наказу інформувати в управління освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради до 3 квітня 2020 року.

15. Визнати таким, що втратив чинність наказ НВК № 1 від 12.03.2020 р. № 12 «Про запобігання поширенню в НВК № 1 коронавірусу COVID-19.

16. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

 

 

 

Директор  НВК  № 1                                                     В.С.БОНЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора