A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Заняття з ВПО

Дата: 19.05.2022 19:37
Кількість переглядів: 71

Учителі Хустського навчально-виховного комплексу №1 знову відвідали діток, які тимчасово проживають у Кривському ЗЗСО.

18 травня вчителем математики Хустського НВК №1 Станинець Г.М. проведено математичну гру "Найрозумніший математик". Математична гра формує пізнавальний інтерес до вивчення математики, математичну культуру, логічне мислення. При проведенні математичної гри було використано різні форми актуалізації знань учнів: фронтальне усне опитування,  розшифрувати різні геометричні фігури. Під час заняття учні  багато дізналися цікавого про математику. Працювали зацікавленно, з задоволенням відповідали на запитання  та виконували різні завдання.

З нагоди свята вишиванки, 19 травня Теслевич М.В. провела для тимчасово переміщених  дітей майстер-клас з виготовлення вітальної листівки-вишиванки.

Метою заходу стала популяризація вишитого етнічного одягу та вшанування українських традицій. Діти дізнались про різновиди вишивок кожного регіону України та виготовили вишиванку з орнаментом та традиційними кольорами Закарпатського регіону.

Відрадно бачити дітей з посмішками на обличчях, які з захопленням працювали над створенням своєї неповторної вишиванки, вкладали у неї свою любов та ласку, щоб подарувати найріднішим людям з побажаннями миру та здійснення заповітних мрій. Для кожного вишиванка стала часткою рідного дому – своєрідним оберегом.

Інформацію підготували Станинець Г.М. та Теслевич М.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора