A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Останній дзвоник - 2023

Дата: 02.06.2023 15:27
Кількість переглядів: 19

Промайнув ще один рік, наповнений щастям і горем, радістю та сумом. Цей рік загартував кожного з нас і довів, що українці - найвитриваліші. 


Важко повноцінно віддаватися життю, коли в країні щодня лунають тривоги, руйнують чиїсь домівки, понівечують села та міста, а найгірше - гинуть люди.
Наші діти заслуговують на щасливе дитинство. Хочеться наповнити їхні спогади про шкільне життя тільки радісними митями, але сьогодні це є надскладним завданням, адже кожен з нас - це маленька частинка України: болить в України - болить і у нас...
Протягом 2022/2023 навчального року десятки разів лунала повітряна тривога, яка переривала уроки, закликаючи пройти в укриття. Та все ж ми справилися з усіма завданнями! 
1 червня 2023 року відбулося свято прощання учнів 4 класу з початковою школою, учнів 9 класу - з НВК, а інших дзвінок запросив на наступний рік навчання.
Дякуємо Збройним Силам України за можливість працювати, навчатись, розвиватись, здійснювати мрії і просто жити на рідній землі! Слава Україні! Героям слава!

Покликання на відео у мережі "Фейсбук": відео 1, відео 2, відео 3 (гімн).

Матеріали Скундзі К.Я.
Інформація Дікі А.Р.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора