A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Методичний тиждень (лютий 2022 р.)

Дата: 27.02.2022 15:30
Кількість переглядів: 77

Співпраця школи, сім'ї та самих учнів є важливою складовою досягнення позитивних результатів в сучасній освіті. Цьому питанню і був присвячений методичний тиждень на тему: "Партнерство родини та школи у формуванні творчого потенціалу та розвитку здібностей дитини в сучасному освітньому просторі".

Про те, як ця проблема вирішується в нашій школі, поділилися своїм досвідом вчителька української мови та літератури Тетеря Т. Ю. і вчителька трудового навчання та технологій Пилип М. І.
Зокрема,  Тетяна Юріївна, за допомогою презентації, ознайомила з своїм життєвим та педагогічним кредо, методичними прийомами, які застосовує під час уроків, як у звичайній, так і в дистанційній формах.
Марія Іванівна звернула увагу на те, як вона виконує проєктну діяльність на уроках, які методи застосовує для розвитку критичного мислення учнів та на співпрацю з батьками, як вчитель і як класний керівник.
Також, в рамках методичного тижня, Пилип Марія Іванівна провела цікавий позакласний захід з учнями 8 класу "Юні господині", який вдало поєднав знання рідної мови з формуванням компетентностей в галузі технологій.

 

Матеріал підготувала Молнар О.М.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора