A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата: 21.11.2022 16:02
Кількість переглядів: 30

14-20 листопада в Україні відбувся другий етап Тижня безпеки дорожнього руху. Мета заходів - привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах.

У рамках Тижня класні керівники 1-10 класів провели наступні виховні заходи: вікторини «Ми за безпеку дорожнього руху» (6 кл.), «У Світлофора Світлофоровича» (1 кл.), «Знай та розпізнавай дорожні знаки» (7-8 кл.); учні 9 класу виготовили для першокласників лепбук, який містить групу дорожніх знаків, загадки, ребуси, вірші. Розповідали та наголошували про безпеку дорожнього руху, знайомили з дорожніми знаками, зробили світлофор з пластиліну. Класний керівник 9 класу провела виховну бесіду «Безпека дорожнього руху» і подарувала учням світловідбиваючі браслети та брелки. Були проведені години спілкування «Увага на дорозі – життя у безпеці» (2-5 кл.), квест "Вибухонебезпечні предмети: ризик, який може коштувати життя"(10 кл.), уроки "Знай і вивчай правила дорожнього руху» (3-4 кл.) та перегляд фільму «Дитинству безпечні дороги» тощо. Учнівське самоврядування підготувало відеоролик "Безпечна дорога додому".

Під час проведених заходів діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати їх в певних життєвих ситуаціях.

Матеріали заходів можна переглянути у мережі "Фейсбук".
Інформацію підготувала Скундзя К.Я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора