A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Методичний тиждень

Дата: 05.03.2024 16:09
Кількість переглядів: 54

Створення сучасного освітнього середовища - одна із складових формули НУШ. Цей процес потребує постійного професійного розвитку та самовдосконалення.

З 26 лютого по 01 березня 2024 року у Хустському НВК №1 проходив методичний тиждень на тему «Професійне вдосконалення педагога у контексті концепції НУШ». Мета тижня - сприяти системному та комплексному професійному вдосконаленню педагогічного колективу у контексті концепції Нової української школи для ефективного впровадження інноваційних методів та підходів в освітній процес закладу.  

У рамках тижня проведено різноманітні заходи.


26 лютого керівником методичного об'єднання вчителів початкових класів та вихователів дошкільних груп Теслевич М.В. проведено майстер-клас «Моє Е-портфоліо», яке полягало у навчанні педагогів НВК з питань оформлення електронного портфоліо з використанням Google-інструментів. Також Теслевич М.В. ознайомила колег зі способами створення власного блогу.


28 лютого заступником директора з НВР Поп А.Р. проведена практико-орієнтована лекція «Педагогічні техніки, методи, прийоми й інструменти (паперові, цифрові тощо) формувального оцінювання навчальних досягнень учнів», під час якої педагогічні працівники не тільки поглибили теоретичні знання про цей вид оцінювання, але й долучилися до їх практичного застосування.


29 лютого вихователем дошкільних груп Турчин Г.М. проведено майстер-клас «Чарівний птах», учасники якого не лише отримали задоволення, а й навчилися виготовляти пташку з ниток. Тепер вони матимуть змогу навчити своїх вихованців виготовленню пташки таким способом. Проведення подібних заходів сприяє згуртуванню колективу.


01 березня проведено "круглий стіл", під час якого педагоги ділилися можливостями підвищення кваліфікації, онлайн-ресурсами для самоосвіти та вдосконалення викладання в класах НУШ. Також кожен вчитель розповів про свої форми та методи роботи в цих класах, що посприяло ефективному обміну досвідом.


01 березня Теслевич М.В. та Молнар О.М. проведене спільне засідання методичних об'єднань, у ході якого було підведено підсумки методичного тижня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора