A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Регіональний семінар-тренінг

Дата: 24.11.2023 18:21
Кількість переглядів: 12

Безперервне навчання – це ключ до успіху у ХХІ столітті. Учитель повинен навчатися впродовж життя для свого професійного розвитку. Люблю дізнаватися цікаве, навчатися новому та знайомитися з освітніми експертами, які діляться своїм досвідом роботи.

📝Радію, що сьогодні мала можливість відвідати семінар-тренінг «Освіта в умовах воєнного стану: виклики та перспективи» за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні й уряду Великої Британії, організований департаментом освіти і науки молоді та спорту Закарпатської ОДА та управлінням освіти, релігій та у справах національностей виконавчого комітету Хустської міської ради, який відбувається в межах проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України».

📌 Олеся Калинич, Тарас Кремінь та Василь Сабадош розпочали захід, на якому акцентували увагу на реаліях та перспективах державної мови в освітньому процесі Закарпаття, на професійний розвиток педагога в умовах воєнного стану.

📌 Сергій Вожжов провів практичне заняття з фінансової грамотності та розповів про впровадження курсу фінансової грамотності в школах. З ним я познайомилася ще у 2018 році на EdCamp Ukraine , а зараз придбала його книжку-бестселер «Мрія на мільйон».

📌 Тетяна Парадовська розповідала про «бренд педагога», поділилася своїми педагагочіними ідеями мотивації учнів до навчання.

📌 Марина Лютинська показала, як практично можна застосовувати штучний інтелект у педагогічній роботі, поділилася сучасними підходами навчання. Впровадження нейронних мереж – це інноваційний розвиток у закладах освіти і вчителям необхідно швидко опановувати ці сучасні навички роботи.

📌 Yana Levytska презентувала освітній проєкт від Освіторія «Вивчаю – не чекаю», ми мали змогу «поюзати» застосунок і переконатися, що працювати з ним справді легко та цікаво.

📌 Ельвіра Лесишин розповіла про карʼєрні можливості для учнів та професії майбутнього.

Це, якщо коротко😊 Насправді, програма була дуже цікавою, насиченою та змістовною, де кожен вчитель зміг почерпнути для себе багато корисного і матиме змогу надалі втілювати нові ідеї у своїй педагогічній діяльності.

Тримаємо освітній фронт💪

Управління освіти, релігій та у справах національностей

Хустська міська рада інформує

Департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА

UNDP Ukraine / ПРООН в Україні

#освіта #Хуст #ukaid #UNDP

 

Сідей Олександра Іванівна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора