A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Мама – найбільший дарунок життя!

Дата: 08.05.2022 20:43
Кількість переглядів: 285

Мама, мамочка, матуся,

Я до неї пригорнуся.

Вона добра і привітна,

Ніби сонце в небі, світла.
В. Лущик 

Чудове весняне свято - День матері. Найперше, що вимовляють діти в усіх країнах світу, і вже за цим святим і найріднішим словом діти навчаються інших слів своєї рідної мови.  

Автор малюнка - Двуйла Ангеліна, учениця 5 класу

Наш освітній заклад долучився до вшанування найрідніших.  Навіть дистанційне навчання  не стало на заваді, а навпаки збагатило ідеями виконання. Вірші, пісні,  прості щирі слова з уст дітей, завжди найдорожчі. Класними керівниками були проведені онлайн-години спілкування «З любов’ю до матері», «Дякую, рідна, за все»,   інформаційно-просвітницькі онлайн-презентації “У світі все починається з мами», «Тепло материнських сердець». Також була організована тематична акція “Привітай матусю”, до якої учні виготовили матерям вітальні  листівки, малюнки, підготували виставку портретів своїх матусь. В цей чудовий день діти висловили свою любов і шану найдорожчій людині – рідній неньці, подякували  за любов і турботу. Упродовж  всіх проведених заходів  звучала триєдина сутність: вшанування Божої Матері - Діви Марії, неньки-України та рідної матусі.  

Інформацію підготувала Тетеря Т.Ю.

Відео підготувала Дікі А.Р.


 

Матінко рідненька, мила моя ненько…

Важко перебільшити роль матері в долі людини, адже подароване життя неоціненне.

Мама — це для нас все. Вона не лише народила на світ, а й виростила та виховала, здійснила все, щоб зробити сина чи дочку справжньою людиною, корисною для суспільства. Мама завжди підтримає у важкій ситуації, допоможе, надасть мудру пораду. Вона здатна навіть віддати своє життя, тільки щоб її дитина була живою, здоровою та щасливою.

Сьогодні учні 2 класу Хустського НВК № 1 вітають своїх мам  з чудовим святом Днем Матері. Бажають їм, кожен день зустрічати з доброю посмішкою і яскравою мрією, світлою надією і невтомним натхненням.. Добробуту в родинах та істинної гордості за своїх дітей.

Учні заздалегідь готувались до свята і працювали над проєктом «Моя мама - найкраща». В рамках роботи над проєктом, діти провели велику пошукову роботу:

  • Літератори – збирали та вивчали поезію, присвячену матусі;
  • Мовознавці – створювали власні твори про матусю;
  • Народні умільці – виготовили портрети квіткових матусь;
  • Мистецтвознавці – добирали музичні та художні твори про матусю та малювали власні образи мами і дитини.

Наймиліші, найрідніші!

Щиро любимо ми вас!

А тепер ловіть хутчіше

Подаруночки від нас.

Матеріал підготувала Теслевич М.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора