A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Героями не народжуються - героями стають!

Дата: 21.02.2022 18:55
Кількість переглядів: 146

Лютневі дні пам'ятні багатьма трагічними подіями в історії нашої держави: розстріл Небесної Сотні, анексія Криму, бої, що бачили Донецький аеропорт та Дебальцеве.

Історія України мала багато трагічних періодів, коли свобода та сам факт існування українського народу опинялися під загрозою. Але завжди в такі періоди найкращі сини й дочки України ставали на захист своєї землі, своєї держави, своїх співвітчизників.

"Героями не народжуються - героями стають!" - під таким гаслом пройшов День пам’яті  Героїв Небесної Сотні у другому класі. Метою заходу було не тільки нагадати про ці події в історії нашої держави, а й виховати в учнів патріотичну свідомість, бажання стати гідними громадянами нашої України-неньки. Класний керівник та учні класу підготували відео.

Відео, присвячене учнями 1 класу Героям Небесної Сотні , класний керівник Галай З.В. опублікувала на сторінці Хустського НВК №1 у мережі Facebook. 

З учнями 3 класу класний керівник Арендаренко Я.І. провела виховну годину "20 лютого - День Героїв Небесної Сотні".

З учнями 4 класу класний керівник Капітан Л.І. провела виховну годину "Герої не вмирають...".

Учениці 5 та 7 класів підготували і продекламували вірші, присвячені Героям Небесної Сотні.
Класні керівники Галай В.Ю. та Чопей Н.В. з учителем історії Молнар О.М. підготували матеріали та провели з учнями 9 та 11 класів онлайн-уроки пам'яті героїв нашої держави.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора