A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Всесвітній день здоров'я 2022

Дата: 07.04.2022 19:08
Кількість переглядів: 147

Уперше Всесвітній день здоров'я відзначено 7 квітня 1950 року. Відтоді, заходи, що проводяться щороку у цей день, дозволяють ще раз  нагадати всім і кожному, що здоров'я - це безцінний скарб.


Учні та вчителі Хустського НВК №1 також брали участь у проведенні Всесвітнього дня здоров'я. Діти долучились до різноманітних онлайн-челенджів "Будь здоровим", "Мій улюблений вид спорту",  квесту "Вітаміни навколо нас". Під час проведення онлайн-уроків діти виконували зарядки-руханки, слухали бесіди "Здоровий спосіб життя: знаємо та обираємо", виховні години "Здорова сім'я - майбутнє держави!" 
Психологом школи в 1-5 класах  організовано перегляд відeо про здоровий спосіб життя, у 6-8 класах відeопрeзeнтації "Вплив eмоцій і почуттів на здоров"я людини"". У 8-9 та 11 класах провeдeно анкeтування на тeму "Молодь, здоровий спосіб життя і протиправна повeдінка". Учні малювали малюнки, плакати, переглядали презентації. Діти дізналися, що таке здоров'я, від чого воно залежить, які чинники здоров'я бувають.
Піклуватися про своє здоров'я - це актуально, модно і престижно.

Інформацію підготувала Тетеря Т.Ю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора