A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хустський навчально-виховний комплекс №1
Хустської міської ради Закарпатської області

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті Чорнобильської трагедії

26 квітня 1986 року сталася одна з найбільших техногенних катастроф - аварія на ЧАЕС. Тисячі ліквідаторів ціною власного життя рятували світ від смертельного випромінювання.

18:52 26.04.2022

Вітання з Великоднем

Шановні учні, батьки, вчителі та гості нашого сайту! Учні Хустського НВК №1 вітають усіх із Великоднем! Нехай живуть у ваших серцях віра в майбутнє, світла надія та любов до життя!

09:55 24.04.2022

Великодні мотиви

Незабаром настане одне з найбільших свят – Великдень. Воно завжди припадає на таку прекрасну пору як весна. Кажуть, що навесні, в це свято все в природі пробуджується від сну, оживає. І це пробудження споконвіку відображували в писанках.

16:19 23.04.2022

Заняття з ВПО

Педагогічні працівники Хустського навчально-виховного комплексу №1 долучилися до проведення заходів для внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у Кривському ЗЗСО. 18 квітня Пилип М.І. провела з дітками творчу хвилинку до дня "Дай п'ять", а 20 квітня соціальний педагог Ньорба Л.І. працювала над темою "Виготовлення великодньої писанки".

16:35 20.04.2022

"Кожна пора у природі красива..."

Під рідним небом жайворон співа. Я радий знати тих пісень слова. Я слухав, чув; співала та пташина одне святеє слово: «Україна». На ріднім полі шепчуть колоски. Я радий знати тихі їх думки. Я слухав, чув, як кожна колосина шептала тихо слово «Україна». У ріднім краю зелен гай шумить. Я знати рад, про що він мріє-снить. Я слухав, чув, як кожна деревина шуміла ніжно слово «Україна». О Боже, дай повік любити край, де квітка, пташка і зелений гай, де кожна вірна тій землі дитина живе єдиним словом: «Україна».                                                                                         Ліна Костенко 

15:52 20.04.2022

Година спілкування в 2 класі "Безпека життя дітей"

Важливою темою сьогодення є застереження дітей уникати джерела небезпеки, вберегти від нещасних випадків, пов’язаних з побутом, відпочинком та вміти правильно поводитись в деяких скрутних ситуаціях. Саме таким помічником в отриманні знань з безпеки життя стала мандрівка учнів  2 класу до Країни Небезпек .

14:22 18.04.2022

Благоустрій у НВК

Протягом квітня триває благоустрій території НВК: проведено роботи з прибирання території, прибирання спортивного та дитячого майданчиків, оновлення та ремонту наявних конструкцій.

21:25 15.04.2022

Гурток "Історичне краєзнавство"

Пізнання учнями рідного краю, залучення шкільної молоді до збереження національної та культурної спадщини, популяризація краєзнавчих досліджень, виховання свідомого ставлення до історичних пам'яток рідного краю - мета діяльності гуртка "Історичне краєзнавство", який продовжує фукціонувати під час дистанційного навчання.

14:35 13.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора